14 Μαρ 2011

Το δικό σας online κατάστημα


Σεμινάριο, με τίτλο «Πώς να φτιάξετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στο Internet», διοργανώνεται την Παρασκευή 15/04 και Σάββατο 16/04 από τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), Γεώργιο Δουκίδη, και την Επικουρη Καθηγήτρια, Κατερίνα Πραματάρη.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του εργαστηρίου ELTRUN,
οι ηλεκτρονικές πωλήσεις το έτος 2010 ανέρχονται σε 1,4 δισ.ευρώ, ενώ αναμένεται να ξεπεράσουν τα 2 δις ευρώ το 2011, με πάνω από 1,2 εκατομμύρια online καταναλωτές.
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει πρακτικά επαγγελματίες και στελέχη στο πως θα αναπτύξουν ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα στο Internet από λειτουργικής και επιχειρηματικής πλευράς. Μεταξύ των όσων θα λάβουν χώρα στο συνολικά δέκα ωρών σεμινάριο είναι να απαντηθούν ερωτήματα, όπως "τί χρειάζεται για να αναπτυχθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;" και "ποιές είναι οι βασικές αρχές και τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσουν γι αυτό;". Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν πρακτικά στην υλοποίηση πραγματικών ηλεκτρονικών καταστημάτων.  
Το κόστος του σεμιναρίου, το οποίο θα γίνει στους χώρους του Εργαστηρίου στην οδό Ευελπίδων 47Α στην Αθήνα, ανέρχεται στα 250 ευρώ (επιδοτείται από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ).
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.eltrun.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου