8 Μαρ 2011

Οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών(Δ.Σ.Α.) έχουν άρωμα μεσσηνίας…


Σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου διεξάγεται ο β΄ γύρος  των εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών  (Δ.Σ.Α)  και το στοίχημα είναι καθαρά μεσσηνιακό. Ο συμπατριώτης μας Γιάννης Αδαμόπουλος επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία των Δικηγόρων   διεκδικεί την προεδρία του συλλόγου.
Το μεσσηνιακό στοιχείο στο Δ.Σ.Α. είναι ιδιαίτερα  έντονο καθώς αρκετοί δικηγόροι είναι μεσσηνιακής καταγωγής.  Ενδεικτικό του γεγονότος αυτού είναι  πως  αρκετά ψηφοδέλτια περιλάμβαναν  μεσσήνιους υποψήφιους. Είναι λοιπόν  τιμή μας
που ένας μεσσήνιος διεκδικεί την προεδρία του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας αλλά και χρέος μας να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δώσουμε το μήνυμα τις νίκης. Όλοι οι μεσσήνιοι  δικηγόροι πρέπει να αγνοήσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες  και να συμμετάσχουν στη διαδικασία δίνοντας το παρών.
Υστερόγραφο: Είμαστε σίγουροι  πως οι μεσσήνιοι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο  θα σταθούν στο πλευρό του συντοπίτη μας γιατί όπως είπαμε το στοίχημα είναι καθαρά μεσσηνιακό…….      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου