14 Ιαν 2013

Εκπληκτικό ντοκουμέντο από την ιστορία της Μαύρης Θύελλας (βίντεο)


Ένα εκπληκτικό βίντεο για την Ιστορία της Μαύρης Θύελλας ανέβασε πρόσφατα στο youtube , η διαδικτυακή τηλεόραση Kalamata Tv. 

Είναι ένα ντοκουμέντο από τους πανηγυρισμούς της ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας,στην κεντρική πλατεία της πόλης, στην Β Εθνική  στις 20 Ιουνίου του 1993 μετά τον αλησμόνητο αγώνα που δεν διεξήχθει τελικά ποτέ με το Αιγάλεω. 

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο "Είμαστε ποια πρωταθλητές" , η Σκηνοθεσία είναι του Φώτη Κουτρουμπή και η παραγωγή του ΚΑΛΑΜΑΤΑ TV (www.livestream.com/studiokalamata)

Δείτε το βίντεο:

Στις δηλώσεις είναι ο γενικός Αρχηγός της ομάδας τότε Άγγελος Σκαφιδάς(δίπλα στην  μικρή του κόρη και σημερινή ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά) , ενώ στους πανηγυρισμούς διακρίνονται οι τότε βουλευτές του νομού(και νυν) Γιάννης Λαμπρόπουλος και Λευτέρης Παπανικολάου , ο τότε μεγαλομέτοχος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας κ. Σταθόπουλος , ο σημερινός διεθνής διαιτητής της Α1 κατηγορίας μπασκετ Χρυσόστομος Σχινάς , καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης,άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου και πλήθος κόσμου που είχε βρεθεί στην κεντρική πλατεία να γιορτάσει την μεγάλη άνοδο της Μαύρης Θύελλας ... 

Απολαύστε το βίντεο , και ευχαριστούμε τον κ. Φώτη Κουτρουμπή και την διαδικτυακή τηλεόραση Καλαμάτα TV που μας έδωσε την άδεια για την αναδημοσίευση.
πηγή: http://www.tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου