7 Δεκ 2010

Χριστούγεννα στην Καλαμάτα

Δείτε το spotακι, με το οποίο ο Δήμος Καλαμάτας μας προσκαλεί για να περάσουμε τις γιορτές στην όμορφη Καλαμάτα...





Αρχίζουν αύριο, οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα ανάψει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με χιλιάδες παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πολλά-πολλά χαμόγελα, πυροτεχνήματα και μια πανδαισία από γλυκές εκπλήξεις.


Τα φώτα του δένδρου θα ανάψει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας δίνοντας έτσι το σήμα για την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Καλαμάτα 2010». Μαζί με το δένδρο θα ζωντανέψουν και τα «κουκλίστικα» σπιτάκια, ενώ το καρουσέλ της Πλατείας περιμένει όλα τα παιδιά, μεγάλα και μικρά.
Στην εκδήλωση θα ξεκινήσει η Φιλαρμονική του Δήμου, σε συνεργασία με τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου.
Γνωστά κομμάτια, όπως 'Άγια νύχτα', 'ο μικρός τυμπανιστής', 'κάλαντα Πελοποννήσου' και άλλων τόπων της χώρας μας, 'ρούντολφ το ελαφάκι', 'Σελήνη και αστέρια', 'μικρή νυχτερινή μουσική' του Μότζαρτ, τραγούδια από μιούζικαλς, 'το τραγούδι των παιδιών' κ.α.
Στο τραγούδι είναι η Ευτυχία Δημητρακοπούλου.
Η μουσική διεύθυνση της Φιλαρμονικής είναι του Κώστα Νικολέα και τη μουσική επιμέλεια της χορωδίας την έχει ο Ιβάν Μάντζαρης.


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από το τμήμα jazz του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.
Ερμηνεύουν:
Κώστας Γιαξόγλου: πιάνο
Αρίωνας Γυφτάκης: κοντραμπάσο
Σωτήρης Κάτσος: τύμπανα
Δημήτρης Χαρλέπας: τρομπέτα


Καλεσμένοι
Γιάννης Παπαναστασίου: σαξόφωνο



πηγή: kalamadata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου