17 Φεβ 2011

Πωλείται το "Ατλάντικ" έως το τέλος της εβδομάδας


Πωλείται το

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει θετική κατάληξη η πώληση των δύο σούπερ μάρκετ "Ατλάντικ" στην Καλαμάτα που σύμφωνα με πληροφορίες θα αγοράσει η εταιρεία "ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ". Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί και τα δύο καταστήματα θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους ως καταστήματα "ΑΒ".
Η πώληση των δύο σούπερ μάρκετ θα είχε ολοκληρωθεί τις προηγούμενες μέρες αλλά -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- υπήρξε διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με αποτέλεσμα η εταιρεία "Βασιλόπουλος" να υπαναχωρήσει. Ωστόσο, μετά και από τις πιέσεις των εργαζομένων, οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας "Ατλάντικ" επαναπροσέγγισαν την άλλη πλευρά και όπως όλα δείχνουν το θέμα βρίσκεται σε καλή κατεύθυνση.
Εν τω μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ξεκίνησε από την προηγούμενη Δευτέρα η καταβολή του ποσού των 1.000 ευρώ ως έκτακτο βοήθημα προς τους εργαζομένους των καταστημάτων "Ατλάντικ", οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

πηγή: eleutheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου