24 Οκτ 2012

Πανεπιστημιακό πρόγραμμα Πιστοποίησης στελεχών στις πωλήσεις από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


ΠρογράμματαΤα εργαστήρια Μάρκετινγκ (A.LA.R.M.) και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνουν από κοινού το πρώτο Πανεπιστημιακό πρόγραμμα πιστοποίησης στελεχών στις πωλήσεις (SALES) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Το πρόγραμμα ήδη τρέχει με επιτυχία 3 χρονιές με πάνω από 70 στελέχη πωλήσεων γνωστών Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων να το έχουν παρακολουθήσει. Στους εκπαιδευόμενους δίδεται επίσημο πιστοποιητικό εκπαίδευσης του ΟΠΑ.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των στελεχών στην αγορά εργασίας (πεπειραμένων ή νεοεισερχόμενων), μέσα από τη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που αφορούν τη πολυδιάστατη έννοια των πωλήσεων στη σύγχρονη λειτουργία μίας Επιχείρησης.
Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να παρέχει δυνατότητα πιστοποίησης σε πωλητές ή υπεύθυνους πωλήσεων ανεξαρτήτως αν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου ή όχι.
Το πρόγραμμα διαρκεί 9 μήνες, καλύπτοντας 4 θεματικές ενότητες και 12 μαθήματα. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 300 ώρες. Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα (απογεύματα ή Σαββατοκύριακο), ενώ για την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται η εκπόνηση μιας πρακτικής εργασίας (Field Study Project). Τα μαθήματα διεξάγονται στους εκπαιδευτικούς χώρους του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεφαλληνίας 46, Αθήνα).
Το πρόγραμμα μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω της εργοδοτικής εισφοράς 0,45% του ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: κ. Π. Καλκάνης (τηλ. 210-8665368, 8665371, e-mail:petros@rc.aueb.gr) ΚΕΚ του ΟΠΑ και στις ιστοσελίδες www.salesingreece.orgwww.kek.aueb.gr.
Οι εγγραφές και αιτήσεις γίνονται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2012.
Σας επισυνάπτουμε και τη σχετική ενημέρωση απο το ΟΠΑ σε αρχείο .pdf με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

πηγή:www.epixeiro.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου