10 Μαΐ 2012

Τουρνουά 3 με 3 αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα


Νέοι Δρόμοι στα ……τρίποντα΄΄ είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού γνωστού σε όλους Τουρνουά , το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη της Καλαμάτας, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, στη Προκυμαία του  Λιμένα Καλαμάτας.

Αγόρια και κορίτσια λοιπόν γεννημένα από το 1994 μέχρι το 2002, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο.
Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ένα ακόμη Τουρνουά διοργανώνεται στην Καλαμάτα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και το Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.
Οι ενδιαφερόμενες – ενδιαφερόμενοι, για να πάρουν μέρος στο Τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου -24100 Καλαμάτα), στα γραφεία Γραφεία του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας (Βύρωνος 67 – 241 00 Καλαμάτα)  και στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο ΄΄ΤΕΝΤΑ΄΄  Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο) μέχρι και την Παρασκευή  11 Μαΐου  2012 (έως της 13:00).
Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μια μεγάλη Γιορτή  που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στη Προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας.
Η έναρξη του Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα
πηγή :www.messiniaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου