24 Σεπ 2011

Δωρεές Καρέλια - Κωνσταντακόπουλου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !


 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καλαμάτας στην συνεδρίαση της 21ης Σεπτεμβρίου 2011 έκανε αποδεκτή την δωρεά ενός (1) ασθενοφόρου οχήματος από την κ.Βικτωρία Καρέλια καθώς και την δωρεά του κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου για την πλήρη επισκευή τριών (3) ασθενοφόρων του υπάρχοντος στόλου του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος και τα μέλη του Δ.Σ θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην κ. Βικτωρία Καρέλια και στον κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, οι οποίοι με τις δωρεές τους συμβάλλουν καθοριστικά στην εξομάλυνση των προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί τον τελευταίο χρόνο στο στόλο των ασθενοφόρων.
Τα ευχαριστήρια έχουν ως εξής:
« Αξιότιμη κυρία Καρέλια,
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, σας ευχαριστούν για την δωρεά του ασθενοφόρου προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας και εκ βαθέων εύχονται ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και να σας οδηγεί πάντοτε σε έργα αγαθά και αποσκοπούντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.»
« Αξιότιμε κύριε Κωνσταντακόπουλε,
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, σας ευχαριστούν για την ευγενική προσφορά σας να αναλάβετε δι’εξόδων σας την συντήρηση και πλήρη επισκευή τριών ασθενοφόρων του Νοσοκομείου μας.
Με την ενέργειά σας αυτή αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως είστε άξιος συνεχιστής των αρετών και αξιών του αείμνηστου πατρός σας καπετάν Βασίλη, ο οποίος είχε κάνει σκοπό της ζωής του το «μακάριον διδόναι μάλλον ή λαμβάνειν».
Ευχόμαστε ο Θεός να σας ενδυναμώνει σε όλα και να σας οδηγεί πάντοτε σε έργα αγαθά και αποσκοπούντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου»


πηγή: http://newsmessinia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου