17 Απρ 2011

Σε μονάδα εντατικής στην Πάτρα νοσηλεύεται Καλαματιανός φοιτητής από πυρκαγιά

Με μηχανική υποστήριξη αναπνοής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» ο 20χρονος Καλαματιανός πρωτοετής φοιτητής στην Πάτρα Γρηγόρης Φράγκος, θύμα πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην πολυκατοικία όπου διέμενε.
Οπως πληροφορήθηκε η «Ε» σε επικοινωνία της χθες με το πιο πάνω νοσοκομείο της Πάτρας, ο νεαρός -που παραμένει σε καταστολή- έχει υποστεί εσωτερικό έγκαυμα, από την εισπνοή καυτού καπνού.

Αρχικά, ο 20χρονος διακομίστηκε, σε κωματώδη κατάσταση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου έγινε όλη η απαιτούμενη προετοιμασία για την εισαγωγή του σε ΜΕΘ -αλλά λόγω έλλειψης κλινών στο Ρίο εισήχθη τελικά στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας».
Ο Καλαματιανός φοιτητής διέμενε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη 19-23, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου. Προσπαθώντας να γλυτώσει κατευθύνθηκε προς την ταράτσα, μπροστά στην κλειστή πόρτα της οποίας -όπου φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε- τον εντόπισαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου