29 Μαρ 2011

Ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας για τη "Μαύρη Θύελλα"


Ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα, τα γυρίσματα της ταινίας "Μαύρη Θύελλα" που το σενάριό της είναι βασισμένο σε διήγημα του Μεσσήνιου συγγραφέα Δημήτρη Μίγγα. Το σενάριο υπογράφουν ο Νίκος Καλλαράς που είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας και η Νάνσυ Σπετσιώτη.
Οσο για τους ηθοποιούς, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν
οι Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Στάθης Μαντζόρος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μάκης Παπαδημητράτος.
Η υπόθεση αναφέρεται σε μια βιαστική σέντρα, μια άστοχη πάσα, μια χαμένη μεταβίβαση και τέλος το γκολ που δεν ήρθε, κοστίζουν στην ΠΑΕ Καλαμάτα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και σηματοδοτούν τη στασιμότητα που απειλεί να εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην πόλη αντί της πολυπόθητης ανάπτυξης. Οι φήμες για στημένο παιχνίδι δίνουν και παίρνουν, ενώ οργισμένοι φίλαθλοι κατηγορούν τον Θωμά, που φεύγει από τη ζωή με το παράπονο του αδικημένου. Ο Θωμάς στοιχειώνει στη συνείδηση των συμπαικτών του. Τους επισκέπτεται έναν έναν, προσπαθώντας να τους πείσει να ξαναπαίξουν το παιχνίδι -αυτή τη φορά “στα ίσα”. Να σβήσουν μονοκοντυλιά τις κατηγορίες, να αποδώσουν δικαιοσύνη στην ομάδα και τους εαυτούς τους και να προσφέρουν στην ομάδα και στην πόλη την αίγλη που τους αξίζει.
Η παραγωγή της ταινίας είναι της 2Κ Films για την ΕΡΤ Α.Ε.

πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου