1 Φεβ 2011

Καλό μήνα με... ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ.


Δύο ληστές «χτύπησαν» το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα σήμερα το πρωί, λίγη ώρα μετά τις 10.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα, που επέβαιναν σε ένα παλιό μηχανάκι (παπάκι), σταμάτησαν μπροστά στο Ταχυδρομείο στις 10:07, πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές και μπήκαν στο κτήριο, απαιτώντας από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν χρήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στους δράστες παραδόθηκαν μία ή δύο σακούλες -με άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό χρημάτων- και αυτοί αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την Αστυνομία έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Αυτόπτες μάρτυρες από την απέναντι καφετέρια, τράβηξαν σε βίντεο με το κινητό τους τους 2 ληστές (φορούσαν κουκούλες, μαύρα μπουφάν, τζην παντελόνι και αθλητικά παπούτσια) και στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγεται να καλούν την Αμεση Δράση "100" και "να μιλάει"!!!  (βίντεο στην ηλεκτρ. σελίδα της "Ελευθερίας").  
Η ληστεία έγινε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, μόλις200 μ. από το Διοικητήριο και τα Δικαστήρια και μάλιστα την παραμονή της μεγάλης γιορτής της Υπαπαντής για την πόλη - που λόγω των πιθανών επεισοδίων με τους μικροπωλητές - η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή και έχει "στους δρόμους" μεγάλη δύναμη, συν την ομάδα ΔΙΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου