18 Νοε 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Τρίπολη-Βόρεια

ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ασφαλτόστρωσης, ο ανισόπεδος κόμβος Τρίπολης-Βόρεια θα παραμείνει εκτός λειτουργίας από σήμερα (στις 7.00 το πρωί) έως την Κυριακή 21 Νοεμβρίου
(στις 11.00 το βράδυ).

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα:
Η κυκλοφορία από Αθήνα προς Τρίπολη - ΒΙ.ΠΕ. - Αχλαδόκαμπο και αντίστροφα θα εξυπηρετείται από τον ανισόπεδο κόμβο Νεστάνης (διαδρομή «1» στο χάρτη).
H κυκλοφορία από Καλαμάτα προς Τρίπολη - ΒΙ.ΠΕ. -Αχλαδόκαμπο και αντίστροφα θα εξυπηρετείται από τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολη - Νότια (διαδρομή «2» στο χάρτη).
Εναλλακτικά, διατίθεται και η διαδρομή μέσω του Α.Κ. Τεγέας (Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης) με αναστροφή στη διασταύρωση Θάνα (διαδρομή «3» στο χάρτη).
Για τη διευκόλυνση των μετακινουμένων, η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. θα εγκαταστήσει πληροφοριακή σήμανση στην ευρύτερη περιοχή.
Επιπλέον, οι οδηγοί που κινούνται σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία θα μπορούν να καλούν σε 24ωρη βάση τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης του ΜΟΡΕΑ (1866), για τυχόν πληροφορίες.
Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί, τέλος, για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση. Επίσης, παρακαλεί τους οδηγούς να σέβονται τις υποδείξεις του προσωπικού και της Τροχαίας και να τηρούν τη σήμανση, τον Κ.Ο.Κ. και τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης.


πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου