19 Νοε 2010

Παγκόσμια Μέρα των Ρεκόρ Γκίνες (VIDEO)


Την Παγκόσμια Μέρα των Ρεκόρ Γκίνες γιόρτασε ολόκληρος ο πλανήτης και περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι επέλεξαν... περίεργους και... τρελούς τρόπους για να σπάσουν ρεκόρ και να μπουν στο φημισμένο βιβλίο.


Στο Γκλοσεστερσάιρ, ο συνταξιούχος Thomas Lackey έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ ως ο γηραιότερος «περιπατητής φτερού». Ο 90χρονος δέθηκε στο 10 μέτρων φτερό αεροπλάνου κι έμεινε όρθιος κατά την πτήση σε ύψος 500 πόδων.

Στο Λονδίνο, ένας Αμερικανός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ επειδή περπάτησε την Tower Bridge φορώντας τα πιο βαριά παπούτσια. Ο Ashrita Furman διέσχισε μία απόσταση 10 μέτρων φορώντας παπούτσια που ζύγιζαν συνολικά 146,5 κιλά.

Το πιο ψηλό ζευγάρι του κόσμου παντρεύτηκε, στο Παρίσι κορίτσια του καν καν εντυπωσίασαν με την ευλυγισία τους και έσπασαν το ρεκόρ για το καλύτερο σπαγγάτο μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Επίσης, πάλι στο Παρίσι, δύο ακροβάτες, ο Anatol Stykan και η Monika Stykan ανέβηκαν τη μεγαλύτερη σκάλα ισορροπώντας ο ένας στο κεφάλι του άλλου (!), ενώ στην Αμερική 400 κουτάβια κέρδισαν τον τίτλο ως η συγκέντρωση των περισσότερων σκύλων με κουστούμια. Άλλα φορούσαν καουμπόικο καπέλο, άλλα πόντσο ή τιάρες.
Δείτε το Βίντεο:



πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου