12 Νοε 2010

Νέοι φωτεινοί σηματοδότες στην Καλαμάτα

Μια από τις πρώτες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν, την επομένη των εκλογών της Κυριακής, με τη συμμετοχή του δημάρχου Καλαμάτας, του αρμόδιου αντιδημάρχου Γ. Σπίνου και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, ήταν αυτή για την προώθηση κυκλοφοριακών θεμάτων στην πόλη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή, δόθηκε κατεύθυνση για την επέκταση των χώρων ελεγχόμενης στάθμευσης, τη διάθεση επιπλέον χώρων για στάθμευση μοτό και την άμεση εγκατάσταση φωτεινής σήμανσης σε μια σειρά από κόμβους.

Ήδη υπογράφηκε το συμφωνητικό, μεταξύ του δημάρχου Καλαμάτας και του αναδόχου, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή φωτεινής σηματοδότησης κόμβων της Καλαμάτας».
Η τοποθέτηση των φωτεινών σηματοδοτών θα γίνει στους παρακάτω κόμβους: Κρήτης και Αύρας, Αρτέμιδος και Λεΐκων, Αρτέμιδος και Κλαδά.  Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 138.681,84 ευρώ και οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα. Σημειώνεται ότι πρόκειται για σημαντικό έργο στην επέκταση της φωτεινής σηματοδότησης, το οποίο θα συμβάλει αισθητά στη βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.  

πηγή: tharrosnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου